edición general
Espanyol

Espanyol

En menéame desde octubre de 2020

6,10 Karma
21K Ranking
Enviadas
Publicadas
Comentarios
Notas

30 años con Linux. Cómo cambiaron las cosas [119]

 1. #9 Digal-s'hi al saharauis que (eso es españa), que van veure com l'exercit espanyol corria més ràpid que Forrest Gump quan Marroc fa la marxa verda. O als propis primers cristians (que no catòlics) perseguits pels romans, amagats a la capadòcia, que avui en dia es sorprendrien saben que és la religió amb més seguidors del món. O la propia omogenia de Nokia fa dos dequedes, i que avui en dia no pinta res en el mercat de mòbil.

  El que avui és una cosa, en el futur en pot ser una altre. Fa dos dequedes, ni ens imaginaríem que tindríem mòbils, neveres, routers, televisions, rellotges, amb linux a dins. Per ara linux nomé li queda conquerir l'escriptori, temps al temps. No crec que depengui del moviment del software lliure, sinó de que alguna empresa hi vegi un benefici en usar-lo a l'escriptori.

  El meu pronostic, és que vindrà a través dels super mobils ordinadors. Apple ja esta moguen a tecnologia ARM, per a que totes les seves aplicacions funcionin tant a mòbil, com a nous portàtils. En un futur no molt llunya treballarem amb el mobil com a ordinador, i aquí microsoft ja no existeix. Existeix Android on ja porta Linux incorporat i un mercat cada cop més monopolistic per que apple no ofereix res més interessant des de fa una decada.

Un hombre va a votar por correo en las elecciones catalanas 2021 y descubre que han votado por él [124]

 1. Algú sap on s'emmagatzemen els vots per correu? si en un magatzem central de Correos? o a cada oficina de correus, abans d'entregar-se a les escoles?

Cientos de personas muchas sin mascarilla en Passeig de Gracia, ¿en serio? [40]

Un miembro de la lista de Junts dimite tras llamar "puta histérica" a Colau [207]

 1. Normal. Quin impresentable.

Historia de un viejo informático [21]

 1. Amb molt de carinyo sobre l'autor, fa olor a naftalina xD

CentOS ya no existe, pero RHEL ahora es gratuito teniendo hasta 16 servidores de producción (ENG) [76]

 1. #16 Desconec en tema empresarial. Però per mi té un sistema de paquets pitjor que debian. I si busques stackoverflow, la majoria és apt-get, i no yum.
 1. No se per que useu CentOS tenint Debian.

¡M A D R I D! [151]

 1. centrifugadora i forat negre a la vegada xD

Putos abogados [66]

 1. Us han venut la moto d'un "Matrix" on (Estudiar carrera -> treballaràs amb un bon sou -> seguiràs promocionant a l'empresa -> et podràs comprar un BMW X5 -> i una segona residencia). Si fas això segur que tens exit. I les osties venen quan surts al mon real i veus pelacanyes (amb un suposat títol empollat, que no après) com a directors de grans empreses, que no en tenen idea, que l'empresa funciona com el cul, però funciona per la pròpia inèrcia, no per aquests pelacanyes.

  On veus que el tema promocionar és la mentida més gran creada pels que estan a dalt, per que ells mateixos fan de tap, i si no es moren o marxen, tu no promocionaràs.

  I que dir dels advocats, com a borregos mirant Suits creient-se que treballar fins les 21:00 de la nit i sortir quan es fosc és normal. Penya que ha ESTUDIAT DRET i que haurien de ser els primers en defensar els seus drets en tenir vida fora de la feina.

  Però com que la llei de oferta i demanda en aquest sistema és el que preval, els xaiets accepten el que sigui per treballar a una gran corporativa on puguin posar al currículum que els van explotar 5 anys.

Hernández de Cos cree que es el momento de cambiar los ICO por ayudas directas a las empresas [9]

 1. Comunisme liberal. Quan va bé em quedo els guanys. Quan va malament socialitzem el deute.

Inversores compran la deuda bancaria de Hoteles Marina d'Or [12]

 1. Ciudad de deudaciones xD

Todos los mapas son subjetivos por estas razones [14]

 1. Per mi el que tindria més lògica és projectar Afroeurasia a l'esquerra i America a la dreta. L'estret de bering casi és una continuïtat de continent a continent. També per que la població humana va migrar per allà fa milers d'anys. El que passa que a la època dels imperis, la visió centreeuropea s'imposa.

El concierto completo de Nacho Cano en la Puerta del Sol desierta [49]

 1. Ah! que s'està fent concerts en plena pandèmia i amb un elevat nombre de casos a Madrid? després Madrid fa d'aspersor xD

Un sector del PSOE pide a Susana Díaz una salida como Iceta para evitar una guerra en Andalucía [22]

 1. Iceta no fa política, treballa dins del PSOE, és la seva empresa, no el seu partit, i per que no perilli el seu lloc de treball s'adapta.
  Susana jo crec que es creu que ella és el partit.

Tras el éxito de M1, Apple diseñaría un chip ARM con 32 y 64 núcleos para Mac [1]

 1. Aquest serà l'any dels Mac a l'Escriptori xD

Qué es el "pensamiento catedral", una de las grandes lecciones de 2020 según el filósofo Roman Krznaric [8]

 1. Pensament Sagrada Familia xD

Nuevo terremoto en Cs: Lorena Roldán deja el partido y se pasa a las listas del PP [148]

 1. Money Money xD

El primer submarino S-80 se pondrá a flote en primavera, según Navantia [75]

 1. Troll ON

  Sede: Madrid, España :troll:

  Madrilenys fent submarins xD Vaya vaya aquí no hay playa! xD

  Troll OFF

La evolución del mapa de Aragón a través de los siglos [47]

 1. Molt interessant de veure. Fa gràcia la distorsió dels mapes antics, amb unes formes dels territoris que no són com els d'avui en dia, molt més precisos.
« anterior1

menéame